Städservice i Göteborg

När ni behöver professionell städning hemma eller på kontoret. Göab erbjuder privatstädning, kontorstädning, golvvård och trappstädning. Ni bestämmer hur ofta och vilka tider vi ska komma.

Kontakta oss
Konferensrum

Kontorstädning

Vi erbjuder städning av hög kvalitet, på tider som passar er bäst. Att ha ett rent och fint kontor har betydelse för arbetsron men också smittorisken när man jobbar tätt tillsammans. Därför är det viktigt att anlita en seriös firma som levererar städning av högsta kvalitet. Kontakta oss för mer information.

Torkar av diskbänk

Privatstädning

Ibland känns det stressigt att hinna med städningen i vardagen. Man lägger hellre tiden på fritidsintressen eller umgänge med familjen. Den perfekta lösningen på detta är att anlita en städfirma som hjälper dig med städningen. Ni väljer vilken typ av städning ni önskar, hur ofta och vilken tid. Ni behöver självfallet inte närvara när vi utför städningen. För privat städning gäller rut-avdraget, läs mer om hur det fungerar här!

Golvrengöringsmaskin

Golvvård

Vi städar, renoverar och underhåller alla olika typer av golv. Metoden anpassas alltid efter golvets material och ålder. För att hålla ett golv i fint skick länge behövs det underhållas regelbundet. Vi erbjuder golvvård i Göteborg till förmånliga priser. Kontakta oss för mer information.

Människor i ett trapphus

Trappstädning

Ett trapphus är det första intrycket i en byggnad, det kan vara till ett kontor eller ett bostadshus. Oavsett känner man sig alltid mer välkomnad och trygg i ett välstädat trapphus. Vi anpassar städtekniken efter varje specifika trapphus, så det alltid blir bästa möjliga resultat.

Adress
Lorensbergsgatan 8
411 36 Göteborg

Telefon: 031-168280​

E-post: info@goabservice.se

Orgnr: 5564078169

Kungsbacka
Telefon: 0300-382 20

Kungälv

Telefon: 0303-948 44

Öppettider

Måndag - Fredag 06:30 - 16:00

Lördag - Söndag Stängt

VÅRA TJÄNSTER INNEFATTAS AV RUT-AVDRAG! LÄS MER HÄR

auktoriserat serviceföretag