Få en gratis offert på fönsterputsning

Boka tid / prisförfrågan fönsterputs (städ)

Kund sedan tidigare
Vi blir ny kund hos er
Prisförslag
boka 1 tillfälle
Starta löpande fönsterputs
Puts 2 sid (utvänd & invänd)
Puts 4 sid (utvänd- invänd, emellan)
Puts utvändigt
Fönsterputs 1 tillfälle
Puts löpande 4 gånger/år
Puts löpande 2 gånger/år
Inom 1 vecka
Inom 2 veckor
Inom 3 veckor
Ja
Nej
Ja
Nej

Mina / våra uppgifter

Abonnemang - löpande!

Någon putsar säkert för din granne eller för företaget intill dig, vi på GÖAB kan komma vid 1 tillfälle eller löpande under året utefter överenskommet önskemål, vi säkrar att dina fönster blir rena och att det inte skjuts på för allas trivsel. Väldigt vanligt att vi putsar invändigt inför jul och under våren när solen står lågt. Välkommen att prova oss på GÖAB. Vi putsar för företag och privatpersoner med RUT sedan 100 år. Prova gärna oss gärna du också! Gör en prisförfrågan online eller via telefon.

Hur går det oftast till ?

  • Prisförslag  (löpande eller 1 tillfälle)
  • Accepterat pris enligt prisförslag
  • Utförs av ansvarsfull personal
  • Faktura i efterskott enligt beställning
  • Nöjd med nyputsade fönster

Vanligt med löpande fönsterputs

Ett mycket enkelt sätt att se till att fönstren alltid ser presentabla ut hos er är att ha löpande fönsterputs. Med löpande hos GÖAB i Göteborg, Kungsbacka, Kungälv och Borås får ni fönsterputsning utvändigt allt från en gång i veckan till löpande 4 gång om året, eller enligt era önskemål. Lokalen eller hemmet behöver inte vara bemannad när vi kommer och putsar. Vi putsar även insidorna av era fönster om ni så önskar. Att ha ett abonnemang med oss är enkelt och tidseffektivt för er som kund. Ni som företag eller privatperson prioriteras vid planering, får service inom 24 h vid behov, får regelbunden putsning till ett fast pris och vi sköter automatiskt avropet. Kontakta oss för mer information eller för löpande fönsterpus! Fyll i formuläret eller slå oss en signal.

Adress
Lorensbergsgatan 8
411 36 Göteborg

Vägbeskrivning

Telefon: 031-168280​

E-post: Maila oss gärna

Orgnr: 5564078169

Öppettider

Måndag - Fredag 06:30 - 16:00

Lördag - Söndag Stängt

Sociala medier

  

VÅRA TJÄNSTER INNEFATTAS AV RUT-AVDRAG! LÄS MER HÄR

Auktoriserat Serviceföretag Logga

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att GÖAB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från GÖAB.