Få en gratis offert på fönsterputsning

Boka tid / prisförfrågan fönsterputs (städ)

Ny kund
Kund sedan tidigare
Avtalskund
Inom 1 vecka
Inom 2 veckor
Inom 3 veckor
Ja
Nej
Boka fönsterpust
Starta löpande fönsterputs
Prisförfrågan
Puts 2 sid (utvänd & invänd)
Puts 4 sid (utvänd- invänd, emellan)
Puts utvändigt
Fönsterputs 1 tillfälle
Puts löpande 4 gånger/år
Puts löpande 2 gånger/år
Ja
Nej
Ingen fil vald

Mina / våra uppgifter

Genom att skicka in förfrågan tillåter jag GÖAB att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Abonnemang - löpande!

Någon putsar säkert för din granne eller för företaget intill dig, vi på GÖAB kan komma vid 1 tillfälle eller löpande under året utefter överenskommet önskemål, vi säkrar att dina fönster blir rena och att det inte skjuts på för allas trivsel. Väldigt vanligt att vi putsar invändigt inför jul och under våren när solen står lågt. Välkommen att prova oss på GÖAB. Vi putsar för företag och privatpersoner med RUT sedan 100 år. Prova gärna oss gärna du också! Gör en prisförfrågan online eller via telefon 031-168220.

Hur går det oftast till ?

  • Prisförslag  (löpande eller 1 tillfälle)
  • Accepterat pris enligt prisförslag
  • Utförs av ansvarsfull personal
  • Faktura i efterskott enligt beställning
  • Nöjd med nyputsade fönster

Vanligt med löpande fönsterputs

Ett mycket enkelt sätt att se till att fönstren alltid ser presentabla ut hos er är att ha löpande fönsterputs. Med löpande hos GÖAB i Göteborg, Kungsbacka, Kungälv och Borås får ni fönsterputsning utvändigt allt från en gång i veckan till löpande 4 gång om året, eller enligt era önskemål. Lokalen eller hemmet behöver inte vara bemannad när vi kommer och putsar. Vi putsar även insidorna av era fönster om ni så önskar. Att ha ett abonnemang med oss är enkelt och tidseffektivt för er som kund. Ni som företag eller privatperson prioriteras vid planering, får service inom 24 h vid behov, får regelbunden putsning till ett fast pris och vi sköter automatiskt avropet. Kontakta oss för mer information eller för löpande fönsterputs! Fyll i formuläret eller slå oss en signal.