Boka Fönsterputsning innan Jul & Nyår

Boka fönsterputs

Ja
Nej

Behöver du putsa dina fönster innan Julafton. Men det
är inte alla som tycker att det är jättekul. Vi däremot, tar mer än gärna hand om fönsterputsningen åt dig. Vår långa erfarenhet är din garanti för ett bra resultat. Vår proffsiga personal ser till att leverera ett förstklassigt
resultat som gör dina fönster i princip osynliga.

Vi erbjuder fönsterputs och städservice till företag och privatpersoner i Göteborg, Kungsbacka och Kungälv, vid ett enskilt tillfälle eller löpande under året. Som privatperson kan du dessutom utnyttja RUT-avdraget. Boka din miljövänliga fönsterputs nu! Fyll i formuläret här intill, eller be om en kostnadsfri offert, så kontaktar vi dig.

Kvinna sitter och läser en bok i ett julpyntat och nyputsat fönster.

Så fungerar RUT-avdrag

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. RUT-avdrag innebär möjlighet till skatteavdrag för vissa typer av husarbeten. Du som köper RUT-tjänster behöver inte ansöka själv om rutavdraget, det gör den som utfört arbetet, det vill säga vi på GÖAB i detta fall.

Arbetet måste ha utförts i din bostad alternativt i dina föräldrars bostad, så länge du har betalat för arbetet. RUT-avdraget innefattas också om det gäller ditt fritidshus. Tänk på att du måste ha betalat tillräckligt med skatt under inkomståret för att kunna använda avdraget. RUT-avdraget innefattar 50% av arbetskostnaden.

Några exempel på arbeten som innefattas av RUT-avdrag

  • Städning
  • Fönsterputs

Läs mer om RUT-avdrag på skatteverkets hemsida.

Adress
Lorensbergsgatan 8
411 36 Göteborg

Vägbeskrivning

Telefon: 031-168280​

E-post: Maila oss gärna

Orgnr: 5564078169

Öppettider

Måndag - Fredag 06:30 - 16:00

Lördag - Söndag Stängt

Sociala medier

  

VÅRA TJÄNSTER INNEFATTAS AV RUT-AVDRAG! LÄS MER HÄR

Auktoriserat Serviceföretag Logga

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att GÖAB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från GÖAB.