Miljövänlig fönsterputs

GÖAB är ett serviceföretag som utför Fönsterputs. Vårt miljömål är att i varje steg minimera miljöpåverkan och därför har vi valt att aktivt arbeta med miljöförbättrande åtgärder. De produkter vi använder skall ge en minimal, negativ påverkan på miljön, vi använder vi endast miljömärkta kemiska produkter. Genom att ständigt förbättra vår verksamhet och söka nya lösningar inom miljöområdet, är vi fast övertygade om att denna utveckling är nödvändig.


Vid transporter av personal och material inom centrala Göteborg använder vi bl.a. miljöbilar vilket är ett mer miljövänligt alternativ.


Vi åtar oss självklart att följa de lagar och föreskrifter som påverkar oss avseende miljöområdet, liksom övriga förpliktelser som vi åtagit oss. Dessutom strävar vi efter att genom samarbete med kunder, myndigheter och leverantörer påverka de lagar och föreskrifter som styr verksamheten. Hänsyn till närmiljön går ofta längre än existerande lagar och vi har som målsättning att om möjligt ligga ett steg före lagstiftningen på miljöområdet.

Läs mer om våra abonnemang

Adress
Lorensbergsgatan 8
411 36 Göteborg

Telefon: 031-168280​

E-post: info@goabservice.se

Orgnr: 5564078169

Kungsbacka
Telefon: 0300-382 20

Kungälv

Telefon: 0303-948 44

Öppettider

Måndag - Fredag 06:30 - 16:00

Lördag - Söndag Stängt

Sociala medier

  

VÅRA TJÄNSTER INNEFATTAS AV RUT-AVDRAG! LÄS MER HÄR

auktoriserat serviceföretag

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Göab aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Göab.