Fönsterputsning Företag i Göteborg, Kungsbacka & Kungälv

Vi på GÖAB specialiserar oss på fönsterputs för företag. Vi förstår vikten av ett skinande första intryck och erbjuder därför tjänster av högsta kvalitet för att dina företagslokaler ska spegla professionalism och omsorg.

 

Åt våra företagskunder utför vi alla typer av fönsterputsningar efter era önskemål. Detta innefattar allt från engångsuppdrag till företagsabonnemang med olika intervall. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller om du vill beställa fönsterputsning till ert företag.

Fönsterputs Företag Pris - kostnadseffektiva lösningar för ditt behov

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för fönsterputsning för företag, anpassade efter era unika behov. Vårt mål är att leverera exceptionell service till ett pris som passar er. 

Miljövänlig fönsterputsning hos företag sedan 1946

Vårt team av erfarna fönsterputsare använder de senaste metoderna och utrustningen för att säkerställa perfekta resultat varje gång. Oavsett storlek på uppdraget, är vi här för att skapa en klar och inbjudande miljö för ditt företag.

Anpassade tjänster för varje typ av fönster:

  • Fasadfönster: Vi tar hand om era fasadfönster med noggrannhet och precision, så att de speglar ert företags kvalitet och professionalism.
  • Innerglas: Vårt team ser till att även era innerglas är fläckfria, vilket bidrar till en ljusare och mer välkomnande arbetsmiljö. Din kontorslokal kommer få ett rejält skönhetslyft efter vi utfört vårt arbete. 
  • Entréer: En ren och välkomnande entré är avgörande för ett gott första intryck. Vi ser till att er entré alltid ser inbjudande ut.
  • Trapphus: Som fastighetsägare vet vi att du värdesätter renhet och ordning. Våra tjänster inkluderar noggrann rengöring av trapphusets fönster för att upprätthålla en attraktiv och välkomnande fastighet.
  • Skyltfönster / Butiksfönster: Vi hjälper er att visa upp era produkter på bästa sätt genom att hålla era skylt- och butiksfönster skinande rena.

Vad kan vår fönsterputs göra för ditt företag

Rena fönster hos företag ger:

  • En bättre och trevligare arbetsmiljö
  • ljusare butiker och kontor
  • Bättre varuexponering
  • En representativ miljö

Prisförfrågan över telefon/på plats. Vid förfrågan om mindre objekt som kontorslokaler eller skyltfönster kan ett preliminärt pris lämnas direkt över telefon. Om ni vill ha ett exakt pris måste vi komma ut till ert företag och räkna på plats. Detta är kostnadsfritt och görs senast en vecka efter inkommen förfrågan. Ni kan även e-posta bilder på de fönster ni vill ha pris på för att få ett snabbt svar. 

Prisförfrågan fönsterputs

FÖNSTERPUTSFRÅGA? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ KONTAKTAR VI DIG.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Ny kund
Kund sedan tidigare
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag GÖAB att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.