Miljövänlig fönsterputsning för privatpersoner i Göteborg | Kungsbacka | Kungälv

Skinande rena fönster; Fönster ska vara rena och klara och släppa in mycket härligt ljus. Tyvärr är de ofta placerade obekvämt högt över marken och blir aldrig så där blanka och fina – hur mycket du än polerar. Våra fönsterputsare är erfarna, snabba och erbjuder prisvärda tjänster. Och de ger dig skinande rena glas utan ränder, stänk eller flammor.

Miljövänlig fönsterputsning | EST. 1946

Med skatteavdraget (RUT) på 50 % är fönsterputsning en billig och mycket populär tjänst. Du betalar alltså endast halva arbetskostnaden. GÖAB har under flera år erbjudit privatpersoner en personlig och flexibel service som är mycket uppskattad. Vi har den utrustning som krävs och sköter handläggningen mot skatteverket och din faktura ställs ut endast på den del du ska betala.

Vi använder alltid miljövänliga medel när vi putsar fönster om det är möjligt. Vi har till exempel slutat använda ammoniak som tidigare var en riktig miljöbov i den här branschen. Enda gången vi frångår de miljövänliga medlen är när något är så hårt smutsat att vi måste ta till starkare produkter, t ex vid nikotinskadade fönster.

Prisförfrågan fönsterputs

FÖNSTERPUTSFRÅGA? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Adress
Lorensbergsgatan 8
411 36 Göteborg

Vägbeskrivning

Telefon: 031-168280​

E-post: Maila oss gärna

Orgnr: 5564078169

Öppettider

Måndag - Fredag 06:30 - 16:00

Lördag - Söndag Stängt

Sociala medier

  

VÅRA TJÄNSTER INNEFATTAS AV RUT-AVDRAG! LÄS MER HÄR

Auktoriserat Serviceföretag Logga

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att GÖAB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från GÖAB.