Miljövänlig fönsterputsning i storgöteborg

Du har sett våra fönsterputsare sedan 1946 i Göteborg, Kungsbacka, Kungälv och nu Borås sedan 20 år

Skinande rena fönster; Fönster ska vara rena och klara och släppa in mycket härligt ljus. Tyvärr är de ofta placerade obekvämt högt över marken och blir aldrig så där blanka och fina – hur mycket du än polerar. Våra fönsterputsare är erfarna, snabba och erbjuder prisvärda tjänster. Och de ger dig skinande rena glas utan ränder, stänk eller flammor.

Miljövänlig fönsterputsning | EST. 1946

Med skatteavdraget (RUT) på 50 % är fönsterputsning en billig och mycket populär tjänst. Du betalar alltså endast halva arbetskostnaden. GÖAB har under flera år erbjudit privatpersoner en personlig och flexibel service som är mycket uppskattad. Vi har den utrustning som krävs och sköter handläggningen mot skatteverket och din faktura ställs ut endast på den del du ska betala.

Vi använder alltid miljövänliga medel när vi putsar fönster om det är möjligt. Vi har till exempel slutat använda ammoniak som tidigare var en riktig miljöbov i den här branschen. Enda gången vi frångår de miljövänliga medlen är när något är så hårt smutsat att vi måste ta till starkare produkter, t ex vid nikotinskadade fönster.

Prisförfrågan fönsterputs

FÖNSTERPUTSFRÅGA? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ KONTAKTAR VI DIG.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Ny kund
Kund sedan tidigare
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag GÖAB att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.