Fönsterputs i Göteborg | Kungsbacka | Kungälv | Borås

GÖAB i Göteborg startade redan på 1920-talet och är idag ett av Västsveriges ledande serviceföretag inom miljövänlig fönsterputsning. Vi erbjuder våra kunder personlig service, kunskap och kvalité som mynnar ut i bästa möjliga resultat. Fönsterputsning kräver stor yrkeskunskap och därför är alla våra fönsterputsare SSC-certifierade.

Miljövänlig fönsterputsning för företag & privatpersoner sedan 1946

Vi värdesätter vår miljö och arbetar aktivt för att minimera negativ miljöpåverkan. Därför använder vi enbart miljömärkta kemiska produkter och arbetar ständigt för att förbättra och söka nya lösningar inom miljöområdet. För svåråtkomliga fasader eller fönster och reklamskyltar på hög höjd, använder vi vår miljövänliga fönsterputsningsmaskin, Auqua Clean, vars vatten i systemet renas genom filter och blir renare än destillerat vatten. På så vis kan vi säkerställa ett glasklart resultat varje gång!

GÖAB utför alla uppdrag med egen anställd personal och arbetar med miljövänlig fönsterputs för bland annat kommun, landsting, statliga verk och den privata sektorn m.fl. Våra ständigt återvändande kunder är ett kvitto för vårt goda jobb, och en trygghet för dig som ny kund.

Vill du kunna säkerställa löpande fönsterputs i Göteborg? Då är du välkommen att bli avtalskund hos oss. Som avtalskund har du flera fördelar, bland annat regelbunden fönsterputsning till ett fast pris samt att du prioriteras i tidsbokningen.

För vidare frågor eller för att bli avtalskund är du välkommen att ta kontakt med oss! Du kan även fylla i vårt formulär nedan så hör vi av oss så snart vi kan.

Prisförfrågan fönsterputs

FÖNSTERPUTSFRÅGA? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ KONTAKTAR VI DIG.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Ny kund
Kund sedan tidigare
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag GÖAB att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.