Fönsterputs i Göteborg | Kungsbacka | Kungälv | Borås

GÖAB i Göteborg startade redan på 1920-talet och är idag ett av Västsveriges ledande serviceföretag inom miljövänlig fönsterputsning. Vi erbjuder våra kunder personlig service, kunskap och kvalité som mynnar ut i bästa möjliga resultat. Fönsterputsning kräver stor yrkeskunskap och därför är alla våra fönsterputsare SSC-certifierade.

Miljövänlig fönsterputsning för företag & privatpersoner sedan 1946

Vi värdesätter vår miljö och arbetar aktivt för att minimera negativ miljöpåverkan. Därför använder vi enbart miljömärkta kemiska produkter och arbetar ständigt för att förbättra och söka nya lösningar inom miljöområdet. För svåråtkomliga fasader eller fönster och reklamskyltar på hög höjd, använder vi vår miljövänliga fönsterputsningsmaskin, Auqua Clean, vars vatten i systemet renas genom filter och blir renare än destillerat vatten. På så vis kan vi säkerställa ett glasklart resultat varje gång!

GÖAB utför alla uppdrag med egen anställd personal och arbetar med miljövänlig fönsterputs för bland annat kommun, landsting, statliga verk och den privata sektorn m.fl. Våra ständigt återvändande kunder är ett kvitto för vårt goda jobb, och en trygghet för dig som ny kund.

Vill du kunna säkerställa löpande fönsterputs i Göteborg? Då är du välkommen att bli avtalskund hos oss. Som avtalskund har du flera fördelar, bland annat regelbunden fönsterputsning till ett fast pris samt att du prioriteras i tidsbokningen.

För vidare frågor eller för att bli avtalskund är du välkommen att ta kontakt med oss! Du kan även fylla i vårt formulär nedan så hör vi av oss så snart vi kan.

Prisförfrågan fönsterputs

FÖNSTERPUTSFRÅGA? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Adress
Lorensbergsgatan 8
411 36 Göteborg

Vägbeskrivning

Telefon: 031-168280​

E-post: Maila oss gärna

Orgnr: 5564078169

Öppettider

Måndag - Fredag 06:30 - 16:00

Lördag - Söndag Stängt

Sociala medier

  

VÅRA TJÄNSTER INNEFATTAS AV RUT-AVDRAG! LÄS MER HÄR

Auktoriserat Serviceföretag Logga

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att GÖAB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från GÖAB.