Städservice i Göteborg EST. 1946

När ni behöver professionell städning hemma eller på kontoret. Göab erbjuder privatstädning, kontorstädning, golvvård och trappstädning. Ni bestämmer hur ofta och vilka tider vi ska komma.

Prisförfrågan fönsterputs
Städat konferensrum

Kontorstädning

Vi erbjuder städning av hög kvalitet, på tider som passar er bäst. Att ha ett rent och fint kontor har betydelse för arbetsron men också smittorisken när man jobbar tätt tillsammans. Därför är det viktigt att anlita en seriös firma som levererar städning av högsta kvalitet. Kontakta oss för mer information.

Torkar av diskbänk hos kund som beställt privatstädning i Göteborg

Privatstädning

Ibland känns det stressigt att hinna med städningen i vardagen. Man lägger hellre tiden på fritidsintressen eller umgänge med familjen. Den perfekta lösningen på detta är att anlita en städfirma som hjälper dig med städningen. Ni väljer vilken typ av städning ni önskar, hur ofta och vilken tid. Ni behöver självfallet inte närvara när vi utför städningen. För privat städning gäller rut-avdraget, läs mer om hur det fungerar här!

Golvrengöringsmaskin som utför golvvård

Golvvård

Vi städar, renoverar och underhåller alla olika typer av golv. Metoden anpassas alltid efter golvets material och ålder. För att hålla ett golv i fint skick länge behövs det underhållas regelbundet. Vi erbjuder golvvård i Göteborg till förmånliga priser. Kontakta oss för mer information.

Människor som går upp för trappan i ett nystädat trapphus

Trappstädning

Ett trapphus är det första intrycket i en byggnad, det kan vara till ett kontor eller ett bostadshus. Oavsett känner man sig alltid mer välkomnad och trygg i ett välstädat trapphus. Vi anpassar städtekniken efter varje specifika trapphus, så det alltid blir bästa möjliga resultat.

STÄDFRÅGA? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ KONTAKTAR VI DIG.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Ny kund
Kund sedan tidigare
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag GÖAB att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.