GÖAB i Göteborg - Fönsterputsare i 4:e generationen

OM GÖAB FÖNSTERPUTS I STORGÖTEBORG

Vårt kontor ligger centralt vid Avenyn i Göteborg, och har haft samma adress sedan 1940-talet. Vi är specialister på fönsterputs och levererar alltid toppkvalitet.

Vår ambition är att erbjuda våra kunder personlig service, kvalitet och gedigen kunskap inom fönsterputs. Detta åstadkommer vi med hjälp av vår välutbildade personal.

År 1946 köptes firman av Arne Olsby och har sedan dess drivits som ett familjeföretag i tre generationer. Numera ägs företaget av Mats Olsby, som för traditionerna vidare mot framtida mål.

Kontakta gärna Mats Olsby om du vill veta mer om Göab och hur han ser på fönsterputsning i Göteborg. Mats pratar gärna fönsterputs och unik lösning för just ditt privata eller företags fönsterputs behov.

 

År 2019 har sonen Alex börjat ta ett större ansvar i bolaget och inom några år blir Alex företagets nya ledare.

Prisförfrågan på fönsterputsning

FÖNSTERPUTSFRÅGA? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ KONTAKTAR VI DIG.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Ny kund
Kund sedan tidigare
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag GÖAB att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.