GÖAB i Göteborg - Fönsterputsare i 4:e generationen

Vårt kontor ligger centralt vid Avenyn i Göteborg, och har haft samma adress sedan 1940-talet. Vi är specialister på fönsterputs och levererar alltid toppkvalitet.

Vår ambition är att erbjuda våra kunder personlig service, kvalitet och gedigen kunskap inom fönsterputs. Detta åstadkommer vi med hjälp av vår välutbildade personal.

År 1946 köptes firman av Arne Olsby och har sedan dess drivits som ett familjeföretag i tre generationer. Numera ägs företaget av Mats Olsby, som för traditionerna vidare mot framtida mål.

Kontakta gärna Mats Olsby om du vill veta mer om Göab och hur han ser på fönsterputsning i Göteborg. Mats pratar gärna fönsterputs och unik lösning för just ditt privata eller företags fönsterputs behov.


År 2019 har sonen Alex börjat ta ett större ansvar i bolaget och inom några år blir Alex företagets nya ledare.

Prisförfrågan på fönsterputsning

FÖNSTERPUTSFRÅGA? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Adress
Lorensbergsgatan 8
411 36 Göteborg

Vägbeskrivning

Telefon: 031-168280​

E-post: Maila oss gärna

Orgnr: 5564078169

Öppettider

Måndag - Fredag 06:30 - 16:00

Lördag - Söndag Stängt

Sociala medier

  

VÅRA TJÄNSTER INNEFATTAS AV RUT-AVDRAG! LÄS MER HÄR

Auktoriserat Serviceföretag Logga

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att GÖAB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från GÖAB.