Fönsterputs Kungälv

Behöver du hjälp med fönsterputs i Kungälv? Kontakta oss så hjälper vi dig med din fönsterputsning i Kungälv, samt även i Kode, Marstrand, Ytteby, Ellesbo, Rollsbo, Kareby, Älvängen, Nödinge, Bohus, Surte och Romelanda. Följ oss på vår lokala Facebook eller instagram i Kungälv.

 

Pris för att putsa fönster i Kungälv

Vill du veta vad vår fönsterputs i Kungälv kostar? Vi svarar alltid på prisförfrågning inom 24 timmar och erbjuder både fönsterputs vid ett tillfälle samt möjligheten att abonnera på fönsterputsning utan bindningstidProfessionell fönsterputsning i Kungälv för företag eller privatpersoner (med eller utan rot för privatpersoner).

Vi vill även påminna er om våra uppskattade presentkort.

Adress

Maskingatan 2

441 40 Kungälv
Telefon: 0303-94844

Öppettider

Måndag - Fredag 06:30 - 16:00

Lördag - Söndag Stängt

Skriv gärna en recension eller boka fönsterputs i Kungälv online

Skriv en recension Prisförfrågan fönsterputsning

Professionella fönsterputsare

Söker du professionell fönsterputs i Kungälv? Med GÖAB får du alltid trygg och säker hjälp av fönsterputsare med lång erfarenhet av att putsa fönster. Vi utför fönsterputsning för både privatpersoner och företag. Hos oss behöver du inte binda dig i något avtal om du inte önskar. Om du behöver hjälp med fönsterputsning är vi på GÖAB bara ett samtal eller mail bort. Varmt välkommen!

Prisförfrågan fönsterputs

Adress
Lorensbergsgatan 8
411 36 Göteborg

Vägbeskrivning

Telefon: 031-168280​

E-post: Maila oss gärna

Orgnr: 5564078169

Öppettider

Måndag - Fredag 06:30 - 16:00

Lördag - Söndag Stängt

Sociala medier

  

VÅRA TJÄNSTER INNEFATTAS AV RUT-AVDRAG! LÄS MER HÄR

Auktoriserat Serviceföretag Logga

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att GÖAB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från GÖAB.